Bruisende jongerenvakanties Frans of Engels

 

Ben je 12 jaar of ouder? Beleef met Taalvakantie.be een onvergetelijk taalkamp in Engeland of Frankrijk!

 

Onze kampen gaan door tijdens de zomervakantie.

 

Bij elke taalvakantie geniet je van creatieve taallessen en allerlei (ont)spannende en sportieve activiteiten.


Taal

De taallessen worden steeds gegeven door plaatselijkegediplomeerde, enthousiaste leerkrachten. Zij zorgen voor actieve en creatieve workshops in een ongedwongen sfeer. Als cursist kom je terecht in een kleine groep volgens jouw niveau.

Sport en recreatie

Naast de taallessen, zijn er sportieve en ontspannende activiteiten voorzien. Naargelang je bestemming ga je volleyballen op het strand, mountainbiken, zwemmen, raften of golfen, enz. Er is dus genoeg sport en ontspanning!


Cultuur

Elk buitenlands kamp brengt je naar bekende plaatsen: in Engeland wordt dat een dagje London, in Frankrijk ga je naar naar Calais/Cap Gris-Nez/Cap Blanc-Nez. Je maakt ook kennis met een andere cultuur. Je leert contacten leggen en nieuwe mensen kennen.

Vakantie

Elk taalkamp is een onvergetelijke vakantie! Er staan ook allerlei avondactiviteiten op het programma: een welkomsparty, een BBQ, een avondje bioscoop, een quiz, een danswedstrijd ... dikke fun!The choice is yours...

Taalstage is Broadstrairs, GB

A toi le choix...

Taalstage in Boulogne, FR


VERBLIJF IN GASTGEZIN OF OP CAMPUS

 

Je verblijft in Engeland in een zorgvuldig geselecteerd gastgezin waar een warme ontvangst wacht. In Frankrijk logeer je op de campus van BMLC (Boulogne-sur-Mer Langues et Cultures), steeds voorzien van alle nodige comfort.

 

BEGELEIDING TIJDENS HET TAALKAMP

 

Bij onze kampen zijn Nederlandstalige begeleiders aanwezig (in Frankrijk afhankelijk van het aantal). Zij blijven bij de groep vanaf het vertrekpunt tot en met de terugkeer. Voor alle problemen kun je op hen een beroep doen. Onze monitoren en leerkrachten hebben veel ervaring met tieners en hun interesses.

 

Sunsport organiseert actieve taalvakanties
Paul en Tom beantwoorden graag jullie vragen

 

VERTROUW OP ERVARING

 

Taalvakantie.be organiseert sinds 1990 sportieve vakanties, eerst met optionele taallessen, in Engeland en Frankrijk. Sinds 2008 jaar bieden we een speciaal voor Taalvakantie.be aangepast taalbad Engels aan, gegeven door de prestigieuze taalschool Kent School Of English in Broadstairs. Vanaf de zomer van 2012 werken we samen met het BMLC in Boulogne-sur-Mer om onze cursisten te verwelkomen aan de Côte d'Opale. De binnenlandse watersportkampen zijn van Lakeside Paradise en Surfers Paradise in Knokke. Ons aanbod is ook te vinden op juvigo.be.