Watersportkamp in Knokke-Heist, BEL

'Lakeside Paradise', een veelzijdige verblijfsplaats

Een O’Neill Camp op Lakeside Paradise is een unieke ervaring op de nieuwe bruisende locatie Duinenwater te Knokke-Heist. Je geniet van alle mogelijke watersporten op het vlakke water van de plas, te midden van de natuur en groene omgeving. De plas is verdeeld in twee door een lang wandelponton. Op de ene helft staat een kabelbaan, uniek voor vlaanderen, waarop je kan waterskiën en wakeboarden. Op de andere helft wordt er aan zachte recreatie gedaan zoals zeilen, windsurfen, kayakken en stand up paddelboarden!

Je zal nieuwe vrienden maken en sporten en genieten met mensen die hetzelfde toffe gevoel delen! Dit onder veilige begeleiding in een super kader op één van de mooiste stukjes natuur langs onze Belgische kust!

 

Sporten onder professionele begeleiding

Vele jongeren blijven jaar na jaar terugkomen. Ook de gekwalificeerde instructeurs zijn blijvende ambassadeurs die in vele gevallen tot aan hun professionele loopbaan de deelnemers op een enthousiaste en veilige manier blijven begeleiden. Na een geweldige week krijg je een officieel diploma. Met dit diploma kun je overal de sport veilig beoefenen en materiaal huren.

“Passie”, daar draait het om, alle instructeurs zijn immers stuk voor stuk echte “watermensen” met een drang naar alles wat watersporten te maken heeft, en die passie dragen zij maar al te graag over naar gretige jongeren die naar Lakeside Paradise komen om er onvergetelijke momenten te beleven…

Uitgebreide accommodatie en leuke activiteiten

Lakeiside Paradise beschikt over een zeer uitgebreide accommodatie waar iedereen, weer of geen weer, aan zijn trekken komt! Het clubhuis met Lakeside bar en grote gezellige terassen, de “sunset lounge”, wakeside terras, sunrise terras… Het Lakeside strand met hangmatten, zitzakken, trampoline, speeltuin, beachvolley, slackline

Alle praktische accommodatie is ook voorhanden zoals vestiaires, warme en koude douches, gratis internet, … Uniek is ook de “Sleep Inn” Jeugdherberg met 80 bedden waarin de deelnemers op internaat kunnen komen! 

Kampen

Wake & Lake Camps

In de voormiddag leer je wakeboarden, waterskiën, kneeboarden en wakeskaten op de kabelbaan, ’s middags doen we activiteiten op het “Lake” gedeelde zoals SUP’en, kayakpolo, beachvolleyball, adventure games, vlottenbouw …

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat of internaat.

Meer info

 

Windsurf Camps

Op het vlakke water van Lakeside Paradise leer je in geen tijd windsurfen! Daarnaast kan je proeven van andere watersporten zoals SUP’en, kayakpolo en je krijgt een initiatie kneeboarden, wakeboarden of waterskiën!

Elke week in juli en augustus, van 10 – 16 jaar, externaat of internaat.

Meer info

 

Circus, Skate & Wake

In de paasvakantie organiseren we samen met WOESH een stage volledig om en rond het leren van “tricks”. Dit op allerhande boards, of planken, en met allerlei circus attributen onder professionele begeleiding!

Eerste en tweede week van de paasvakantie, van 10 – 16 jaar, externaat.

Meer info

 

Schrijf je in voor een taalkamp in België

(We verwijzen je door naar lakesideparadise.be)

Unieke watersportkampen voor jongeren van 10 tot 16 jaar tijdens de paasvakantie of zomervakantie

Verblijf in jeugdherberg, intern of extern

Ontspannende nevenactiviteiten


Data 2020

Elke week tijdens de zomervakantie

Tijdens de paasvakantie (enkel voor Circus, skate & wake)

 


Prijzen

Vanaf 200€
(afhankelijk van je kampkeuze)