Watersportkamp in Knokke-Heist, BEL

'Surfers Paradise', een unieke locatie

Een O’Neill Surfcamp op Surfers Paradise blijft je bij, verandert je leven en maakt van iedereen een enthousiaste watersporter, die happy en vol energie door het leven gaat!

Sporten en genieten te midden van zee, zon en strand, met een handvol vrienden en vriendinnen die hetzelfde toffe gevoel delen… onder veilige begeleiding in een super kader op één van de mooiste stukjes strand langs onze Belgische kust en dit al sinds 1997!

 

Een fenomeen en een begrip

Surfers Paradise startte als eerste club langs de Belgische kust met de onvervalste O’Neill Surfcamps. Deze groeiden al snel uit tot een fenomeen en een begrip waardoor vele jongeren jaar na jaar blijven terugkomen. Ook de gekwalificeerde instructeurs zijn blijvende ambassadeurs die in vele gevallen tot aan hun professionele loopbaan de surfcampers op een enthousiaste en veilige manier blijven begeleiden.

“Passie”, daar draait het om, alle instructeurs zijn immers stuk voor stuk echte “watermensen” met een drang naar alles wat met surfen en watersporten te maken heeft, en die passie dragen zij maar al te graag over naar gretige jongeren die naar Surfers Paradise komen om er onvergetelijke momenten te beleven….

Uitgebreide accommodatie en leuke activiteiten

Surfers Paradise beschikt over een zeer uitgebreide accommodatie waar iedereen, weer of geen weer, aan zijn trekken komt. Een uniek Californian clubhouse met beachbar en groot gezellig strandterras, de “boardriders club” met biljart en X-box games + dakterras om tijdens de middagpauze lekker te “chillen”, de Sunset Lounge met sunset bar en Hotspring Jacuzzi en hangmatten, warme en koude douches, vestiaires, gratis internet, reuze trampoline, slackline …

Daarnaast krijgt iedereen top-materiaal voorgeschoteld dat elk jaar vernieuwd wordt. Alle activiteiten worden van dichtbij gevolgd door onze instructeurs.

Kampen

Surf & Beach Camps

In dit camp staat het golfsurfen centraal. Verder proef je van andere water- en strand sporten zoals Powerkiten, Raften, Zeekayak, SUP’en, … 

Elke week en weekends in juli en augustus, van 7 – 11 jaar of 12 – 18 jaar, externaat of internaat.

Meer info

 

Windsurf Camps

Dit camp is voorbestemd om je windsurf ervaringen nog te verbeteren en dit o.a. door kennis te maken met de Noordzee!

Elke week in juli en augustus, van 12 – 18 jaar, externaat of internaat

Meer info

 

Kite & Wake Camps

Bij voldoende wind kitesurfles op Surfers Paradise, bij onvoldoende wind wordt er gewakeboard op Lakeside Paradise.

Elke week in juli en augustus, van 12 – 18 jaar, externaat of internaat

Meer info

 

Schrijf je in voor een taalkamp in België

(We verwijzen je door naar surfersparadise.be)

Unieke watersportkampen voor jongeren vanaf 7 jaar tijdens de zomervakantie

Verblijf on the beach, intern of extern

Ontspannende nevenactiviteiten


Data 2020

Elke week of weekends tijdens de zomervakantie

 


Prijzen

Vanaf 160€
(afhankelijk van je kampkeuze)